Popaganda

Väskan är packad och jag bubblar av förväntingar, idag ska jag och syster åka till stockholm, övernatta i Bromma och gå på festivalen popaganda där Håkan Hellström ska uppträda(!!!!).
Det känns så sjukt att en av dem jag beundar mest kommer befinna sig bara några meter ifrån mig om bara några timmar, min Håkan Hellström lista går på repeat och jag längtar så jävla mycket, detta kommer bli sjukt bra.
 
 

Egna tumblr bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
  
Förlåt för det dåliga upptaderingen, det har varit så mycket nu. Jag kommer lägga ut inlägg lite då och då när jag hinner, men jag tror inte det blir så mycket om mitt privatliv. 
 

Dansen börjar

Jag är så taggad eftersom dansen börjar idag! Det ska bli så skönt att få rutinträning igen, jag har varit lite paranoid i sommar haha.
 
Igår var jag iallfall på Kick Ass 2 med Sanna, den var bra och jag rekomenderar den till personer som inte har något imot blodsplatter. Fast en dålig sak var att Jim Carrey inte hade sån stor roll som man trodde, det skulle varit kul att sett mer av honom.
 
 

Idag

Idag var det sista dagen på första veckan av skolan, jag tror faktiskt att denna termin kommer bli bra, det känns som om vi är mer informerad av vad vi ska hålla på med och hur. Även känns det bra i klassen.
 
Efter skolan åkte jag hem till Ebba och chillade, kollade på The Kardashians och pratade. Imorgon är en ny och en väldigt ledig dag, vi får se vad jag hittar på då.
 

Harlem Chic

Mössa Youtopia / Skor Converse / Halsband ASOS / Topp BLK DNM / Klänning AX Paris / Ring Polyvore / Ryggsäck Herschel

Forsbacka med klassen

Förlåt för fula bilder, min digitalkamera som jag tog med mig strulade.
 
Igår åkte jag med klassen till Forsbacka för att åka ring och vattenskidor, det var en härlig dag med mycket skratt och sol.
Snart ska jag åka hem till Farmor och fika och sedan iväg på fysträning i Gävle med Jossan och Amanda Olsson! Superhärligt att komma iväg.
 
 

Monki

Ny favorit av mina solglasögon, dessa från Monki i Stockholm.
 

Guy Berryman

När Coldplay var på tal har jag länge endast fokuserat på Chris Martin, jag har lärt mig bättre nu.
 
 

Idag

Idag var det första dagen i skolan, det var skjukt hur små alla sjuor var, och hur många, Sex klasser och 140 stycken elever. Det är sjukt fler än vi nior som är endast fyra klasser.
Dagen var iallfall ganska chill, jag fick träffa många saknade kompisar och vi fick även veta att under de två första veckorna kommer vi bara ha några få dagar med vanligt skoljobb, vilket känns jätteskönt.
 
Efter skolan åkte jag och Jossan till Ica och sedan vidare till parken för att fika och ha det skönt i solskenet, en bra första dag.
 

Har ont

Idag mår jag inte bra, träningsvärken på baksidan av mina ben har typ utvecklas och blivit plågsam fast jag har kallstretchat i flera timmar för att få bort den.
Det vänns som om baksidan av knäna har kortats ner och jag kan bokstavligen inte gå normalt utan att känna svår smärta. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, ska söka runt lite så hoppas jag det går bort tills imorgon...
 
Annars har jag en konstig känsla av illamående som jag också hoppas kan gå bort snart. Men jag håller ut och hoppas att ett mirakel inträffar. Kul sista dag på sommarlovet, haha...
 
 

Dansterminen börjar snart

Känslan efter ett bra pass
Beröm från läraren
Skratten
Uppvärmingen
Träningsvärken
Att bli vigare
 
Att inte behöva tänka, bara kunna vara
 
Girl in London
ωσяℓ∂ σƒ gℓαмσυя ♥
 
Har aldrig varit såhär taggad inför en ny danstermin, detta är min termin.
 
 
 
 
 

Nytt till ansiktet

Idag var jag på stan med Jossan och fikade och tittade i affärer, det var skönt att kunna prata ut efter 2 veckor isär. Med mig hem fick jag dessa tre ansiktsgrejer. Rewiev på BB-krämen kommer kanske om ett tag.
 

Träningsvärk

Igår styrketränade jag som en galning, så det är skönt att träningsvärken finns, typ som en belöning fast egentligen inte. Jag har så ont i benen att jag knappt kan gå haha.
 
Idag ska jag träffa Josefine, det var så länge sen nu, jag har saknat henne så sjukt mycket! 
PS: jag vet att man bara kan se tre inlägg i taget, jag har verkligen försökt fixa detta men det går inte. Jag har istället fixat en "tidigare inlägg- knapp" på kategorier och arkiv, eftersom det inte heller funkade att sätta en sån på framsidan.

Tenki

Jag och Sanna hittade klänningshimmlen i en affär på Drottninggatan, och jag hittade denna klänning. Nu i efterhand måste jag erkänna att det fanns finare klänningar jag kunde köpt, men jag gillar denna också.
 
 
 
 
 

Feminin Fantastic

Ballerina Tieks / Väska Brandy Melville / Kjol H&M / Klocka Michael Kors / Skjorta Gina Tricot
 
Idag ska jag träffa Hanna Green, vi kommer antagligen bara ligga och sola vid poolen. Tänk att det bara är fyra dagar kvar på sommarlovet nu! Sjukt ju!
 

Accessorize

Dessa söta ringar hittade jag på Accessorize

Flower crown

Att ha blommor i håret är ju något vi i Sverige har haft länge på midsommar. Men efter trendsättaren Lana del Rey började använda blommor i håret på bilder och musikvideos så har nu i sommar blomkronor blivit en modetrend över hela världen.
 
 
Och jag vet att sommaren praktiskt taget är över, men jag ville iallfall visa mina favorit tutorials om hur man gör en egen. Eftersom jag tycker dem flesta man köper ser så konstiga ut, plus att jag är lite snål ;).
 
 
 
 Jag har gjort en egen ganska misslyckad, det ser bättre ut om man anväder smalare ståltråd. Blommorna köpte jag på IKEA.
 
 

Stockholm

Hej
Som sagt var jag i Stockholm igår med Sanna, vi gick och gick så mycket att jag bokstavligen somnade så fort jag la mig i sängen.
Jag köpte mycket fint, jag är nöjd men kan inte säga samma om min plånbok ;). Jag kommer dela upp det jag köpt i olika inlägg som kommer dyka upp lite då och då, så håll utskik!
Bilder blev det väldigt få av, kameran var urladdad fast den var helt laddad på morgonen, och eftersom jag inte har någon mobil så blev det hela lite svårt, men Sanna tog några kort med mobilen så jag fick kompromissa.
 
Lika snygga dit och hem.
"Fika" för att slippa regnet.
 
 
 
 

Regn

Igår kom Maja över och sov här, vi kollade på Pitch Perfect och delade en 120 säng.
Idag regnar det som väntat, jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Vi kommer väl på nåt.
 
Imorgon ska jag gå upp tidigt för att åka till stockholm och shoppa med Sanna, så något inlägg på bloggen kommer det inte bli. Jag kanske lägger upp några bilder där ifrån någon dag.
 

Chokladbollar och Gossip Girl

Lever för chokladbollar och Gossip Girl just nu.
Är plus lite förälskad i Chuck och Blair och vill att de ska bli dom till slut.
gossip girl gif | Tumblr
Gossip Girl
 

Classy Trashy

  
 
 
Hatt Missguided / Känga Estradeur(Nelly) / Linne topshop / Glasögon Giantvintage / Shorts SheInside
 

Shoppa online

Missguided är en Engelsk sida som har coola och ganska utmanande kläder som påminner om American Apparel för en billigare peng. Älskar deras hemsida och utbud, och just nu har dom även mycket rea, så skynda att fynda!
Mariette Leather Look Skater SkirtLya Daisy Lace Contrast PlaysuitHaydon Tie Dye Denim Hotpants
 
Amelia Embroidered Aztec ShortsSereny Mesh Panel Sleeveless Bodycon Dress In BlackHoney Flower Print Shorts In Black
 
 
SheInside är en sida jag hittade genom en blogg för några dagar sen, så jag vet inte så mycket om sajten. Själva sidan ser inte så imponerande ut, men själva kläderna är väldigt unika och coola. De som köper kläderna får även lägga upp bilder på sig själva när dom har plaggen på sig. Det kan vara väldigt hjälpsamt när man är osäker på ett lite annorlunda plagg.
 Multi Sleeveless Floral Bodycon DressWhite Short Sleeve Overlay Lace Bandeau JumpsuitRed Short Sleeve Watermelon 16 Print Crop T-Shirt
China Wholesale Dresses
Black Long Sleeve Totem Leopard Pattern KnitwearBlue High Waist Flanging Heart Print Denim ShortsWhite Short Sleeve Floral Cotton T-Shirt
 

Mormors födelsedag

Igår fyllde mormor år, det firade vi genom att åka och paddla kanot, jag är faktiskt lite besviken att jag inte har träningsvärk i armarna idag ;).
 
 

F.R.I.E.N.D.S

Bästa serien, ever.
 
In hotel rooms collecting page six lovers
F.R.I.E.N.D.S | via TumblrUntitled
Please don't go away.
Tumblr
f.r.i.e.n.d.s | Tumblr
Will you let me be your king?
 

Rullsand

Idag åkte jag till Rullsand i Gävle med mamma och syster, underbart skönt!
 
 
 
 

Haiku

 Andras
Second Star To The RightTumblr
Mina
 
 
 
 
 

Beautygurus på Youtube

Adelaine Morin är en rolig och en väldigt kreativ 16 årig tjej som har målet att få oss att skratta. 
Hon har varit med i Sixteen Magazines sminktävling för unga tjejer och kom tvåa. Och är just nu med i "Nyx Face Award Competition".
-
Michelle Phan | via Facebook
Michelle Phan är en av de största namnen av Beautygurus på youtube.
Hon är extremt begåvad och påhittig och gör många olika kändis och halloweensminkningar
Untitled
 

The Perks Of Being A Wallflower

 
Follow Me http://cokgulenadam.tumblr.com/Let's go be psychos together †∞
Obscure Dreams | via FacebookWe are infinite | via Tumblr
OMG Emma WatsonDrfting
Om ni inte har sett The Perks Of Being A Wallflower, gör det. 
 

Skärgården

 Förra veckan åkte jag med familjen till Stockholms skärgård i två dagar, solade på klippor och åt god fisk. Riktigt mysigt!


Nya tag

Igår var jag på den sista sommarkursen i sommar, det känns jobbigt att inte ens ha den där timmen att träna nu. Ni andra som tränar mycket måste förstå hur konstigt det känns att gå från fem timmar i veckan till noll timmar i veckan. Jag får helt enkelt snällt vänta en månad tills kurserna startar.
 
Men jag känner att jag måste ta upp träningen nu när jag har fått en nystart igen. Jag har verkligen varit hemskt lat i sommar och inte orkat göra ett enda hederligt styrkepass. Eftersom dansen börjar snart igen känner jag att jag måste bygga upp lite muskler. Nya tider nya tag!
 
Loving Scene
 
 

Morgon

Vaknade för någon timme sedan, jag har ätit frukost och tagit charmiga kort på Aston och hans kompis Freja som kom och lekte en stund. Det ser inte ut som att dagen bjuder på något toppenväder så vi får se vad jag hittar på.
Freja med tungan utstickande.