Popaganda 2013

Här kommer mina bilder från Popaganda som jag lirkat med ett tag nu. För att sammanfatta det hela så badade några med kläderna på, dem som sålde kaffe hade en bjällra och ko-kostym, de hade ett öltält med åldersgräns som sålde alkoholfri öl och det var lätt att hitta dit eftersom vi bara följde efter alla som såg ut som hipsters.
Men nu ska jag vara seriös, jag tyckte att Beatrice Eli, Sibille Atar och Jens Lekman var bäst, förutom Håkan såklart. Men eftersom jag ville egentligen bara gå för Håkan så kändes det nästan som om dom andra banden bara var förband till honom.
Eftersom det var två scener och vi satt för det mesta vid den stora och väntade på Håkan så missade jag Chloe Howl och Totally Enormous Extinct Dinosaurs, som jag gärna ville se, och det var ju synd.
 
Men iallfall, här är min förrförra Lördag i bilder, Håkan Hellström bilderna håller jag i lite längre.
Lilla scen
Lånad från popagandas hemsida, stora scenen
 
 
 
 
Beatrice Eli
 
 
Syket
 
 
Taken by Trees
 
 
 
Sibille Atar
 
 
 
Jens Lekman
 
 
Hot Chip
Jag orkade inte sätta mitt namn på alla bilder men jag hoppas endå att ni respekterar min rätt och att ingen stjäl dem.
 

Dött som öknen

Förlåt för att man han kunnat jämföra min blogg med en öken den senaste veckan, jag har haft mycket för mig och inte riktigt hunnit. Jag har även suttit och finslipat på mitt inlägg om Håkan Hellström, det kommer bli ganska mycket läsning kan jag säga er. Jag tog också många bilder på dem andra artisterna med systemkameran och det extra tunga objektivet som jag så tappert släpade med mig, så de kommer komma upp snart de också.
 
Håll utskik, puss.