Danslängtan

Hej mina fina
Idag är det som alla andra dagar, inget speciellt händer, förutom att jag och Jossan har haft dans med vår klass och en klass i sjuan, det gick som det gick. Lite bättre med sjuorna eftersom de var mer samarbetsvilliga haha. Vi ska även ha det med fler klasser.
På tal om dans är det två veckor kvar av dansen och jag längtar till dansuppvisningen såååå mycket, ni förstår inte hur otroligt roligt det är!
 
Jag har lite svårt att komma på vad jag ska skriva eftersom inget crazy händer just nu, ni får gärna ge förslag i kommentarerna! Istället får ni lite nostalgi att njuta av just nu i form av Backstreet Boys, ni får helt enkelt hålla utkik efter lite bättre inlägg. Nu ska jag åka på träning.
 Backstreet Boys – Larger Than Life
 
Förra Dansuppvisningen
 
 

Finaste jag har


 
 
Jag ber om ursäkt för två Hellström inlägg i rad, men när den här skönheten kom igår kunde jag inte hålla mig, passande nog så tittade vi på Känn Ingen Sorg samma kväll, Johnny är min favorit.
För er som inte vet är citatet ur den HÄR Håkan Hellström låten.
 
Idag är det annars en månad kvar till julafton, det myser jag ner mig i till den HÄR låten. 
 
 
 

Underbara Håkan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Och bakrutan är skitig som fan
Men det spelar ingen roll för
Jag ser mig aldrig om
Och jag ser aldrig fram"
 
 
 

Sleepy Tuesday

Hej!
Idag var en bra dag, fick reda på att jag fick bra resultat på både spanska och svenskaprovet, B och full poäng fick jag. Jag delade också många skratt med fina vänner idag, jag mår helt enkelt så som man ska må.
Ikväll är det träning igen, mitt knä spökade idag på idrotten, så jag är lite orolig, men det går nog bra.
Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Puss.
Thinking bout it
 
by nickerz2fine 
 
 
Saturday, Monday – The Slow And Slopy Journey Of Little Rhino
 
 

Paket från SheInside

Hej!
Som jag lovade kommer nu inlägget om kläderna. Om man bortser för den månadslånga väntetiden så är jag nöjd med ett av plaggen, jag beställde en jacka och en tröja men jackan var en katastrof. Färgen var helt fel, den var supertunn och ärmarna var för korta, men tröjan är jag nöjd med, superfin! Ni får bara bara bilder på tröjan, av ganska uppenbara själ.
 
 
 
Ursäkta för halvdåliga bilder, jag och kameran hade inte den bästa morgonen.
 
 

Helg

Hej!
Jag har haft ganska fullt upp så jag ber om ursäkt för inga inlägg, men jag tänkte iallfall berätta vad jag har gjort.
 
Igår åkte jag och Jossan till Årsunda på tjejkväll hemma hos Amanda med några andra tjejer. Vi åt gott och pratade strunt hela kvällen, välbehövligt och mysigt! 
 
Taget med kass mobilkamera.
 
Idag vaknade vi av Jehovas vittnen ringde på dörren, alla åkte hem runt 11, men jag och Jossan stannade kvar eftersom vi och Amanda skulle åka på Ackes skolmästerskap i Gävle där de skulle visa upp sig. Jag tittade på och agerade kameraman. Nu är jag hemma igen och ska senare ikväll åka hem till Jossan och hålla henne sällskap under natten.
 
 
Amanda, Ebba, Natta, Jossan
 

Från brevlådan

 
Igår kom dessa två paket hem till mig, innehållet får ni se lite senare eller imorgon, det beror på. Nu ska jag snart på träning fast jag helst vill hoppa över, är helt slut efter skolan, brukar ni också ha jobbiga torsdagar? Puss.
 

Längtan och Förväntan

Skolan tär verkligen på mig, orkar inte riktigt något annat. Idag var vi på badhuset med klassen och jag är så slapp nu, orkar inte med träning men eftersom det snart är dansuppvisning måste jag. Åh, blir helt varm när jag tänker på det, längtar så så så mycket på att stå på scen.
Jag längtar även som tusan till julafton, allt runt det är bara så mysigt, tänk er att baka pepparkakor till julmusik...
Så nu får jag bara slå klackarna i taket, bokstavligen, eftersom vi dansar i högklackat haha. Mina fötter kommer inte tacka mig!
 
Its coming...
 

Kristin McQuaid

Förra veckan hittade jag denna danskoreograf på youtube, jag förstår verkligen inte varför detta inte har fått mer uppmärksamhet, detta är bara fantastiskt bra.
 
 
 
 

Presenter från USA

Hej!
Igår kom mamma hem från USA där hon varit i en vecka med jobbet, med sig hem hade hon massor av saker. Jag blev mest glad över Dr. Martens kängorna jag fick, har velat ha dom så länge nu! Sedan fick jag också en sportBH av mitt favorit-dansmärke Danskin som också finns på Dance&Gym shop i Stockholm, men för en betydligt dyrare summa.
 
 
 
 
 
 
 
Och så fick vi såklart amerikanskt godis, som Herseys choklad, Butterfingers osv. Men Jag tog bara med mig M&Ms tillbaka till pappa, så det får ni också en bild på.
 

Månadens Låtar- November

Hej
Jag har ingen aning om vad jag ska skriva på bloggen, noll inspiration. Så Jag tänkte ta upp detta som jag helt hade glömt bort att göra. Länkarna går till spotify.
 
Månadens deppHåkan Hellström – Valborg
 
Månadens tänkaAlunaGeorge – Your Drums, Your Love
 
Månadens gitarr-riff: Guns N' Roses – Welcome To The Jungle
 
Månadens kär eller cp-lyckligJónsi – Go Do
 
När man är chillar med kompisarLorde – 400 Lux
 
När man chillar ensam: The Temper Trap – Sweet Disposition
 
Månadens festlåtElliphant – Music Is Life
 
Månadens träningsmotivationBritney Spears – Work B**ch
 
Månadens självförtroendeboostAlunaGeorge – You Know You Like It
 
 

Tro och Tvivel

Idag var det första dagen efter lovet, jag överlevde denna gång också.
Det kändes skönt att vara tillbaka och se alla vänner, dock hänger skoltröttheten kvar och läxorna svider lite extra.
Imorgon har jag träning, det blir skönt att komma tillbaka på standard igen och få tillbaka syfte i vardagen.
Vi får bara vänta ut detta också, och försöka göra det bästa av det på vägen.
Finaste Håkan som får mig att känna mig levande
 

Hold Me Close

 

Dagarna som gått

Hej.
Förlåt att jag inte har uppdaterat här, jag har inte haft orken bara.
 
I fredags hade jag och Jossan en liten tjejkväll och gick på bio och åt efteråt. Filmen var IRL och var bra, dock satt jag och Jossan och skrattade ganska mycket när man inte skulle skratta, så jag vet inte riktigt hur det tolkades av andra haha.
 
Igår var en familjedag som började med för mycket Vampire Diaries. Jag har även introducerat New Girl för Sara och vi tyckte att det var bra att Coach fick sluta eftersom han var en ganska dålig skådespelare.
På kvällen åkte vi och tände ljus för Morfar och Farfar, först i Sandvikens kyrkogård och sedan vidare till Högbos.
Det var så vackert och jag saknar dem så mycket.
 
 

Cara Delevinge Ghetto Fab