Everything looks better when the sun goes down

 
 
 
 
Såhär går det när jag expreminterar med smink, lämna gärna en kommentar om ni har ett tips till mig eller om ni vill ha en tutorial!
 

Uppdatering

Hej!
Igår var det minst sagt fullt upp, det var därför inget kom upp på bloggen. På dagen åt jag först lunch hos mormor med Sara och mamma. Sedan till sjukhuset där kollade upp om jag hade utvecklat astma, eftersom jag i måndags fick ett astmaanfall på träningen. Men som tur va var det inget allvarligt.
Hem snabbt och sen tog jag och Sara bilen till pappa för att fira hans 50 års dag! Av oss fick han två blijetter till Russel Brands stand up show.
 
Idag ska Jag, Sara och mamma åka till Stockholm och gå på ABBA museét, hejdå så länge!
 
Håkan Hellström – Vid protesfabrikens stängsel
 
 

Workshop

Hej!
Jag skulle skriva ett inlägg innan jag åkte hemifrån men glömde det helt, så förlåt för det. Men nu är jag iallfall i Gävle på Ackes, så ni får en kass mobilbloggning istället. Här ska jag gå på Workshop i tre timmar med dancehall, R&B och afrikan dans. Det kommer bli verkligen jättekul! 
 

Igår

Hej
Igår fick jag och mamma något ryck och bakade massor med bullar, det kom antagligen från att titta för mycket på Hela Svergie Bakar haha.
Runt tre blev det ännu mer fika när jag och Sara åkte till kusinerna och firade min kusin Jenny som blev nio år . Jag lärde småbarnen cupsong och sen lekte vi en lek när man slår på varanda med en tidning(hahahah).
Sedan kom Sanna på besök och sov här, bra dag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En fab oredigerad bild...

Blue Unicorn

Unicorn
 
by jellytime
 
Charli XCX – You - Ha Ha Ha

Spets

 
 
 
/ Båda Från BikBok /
 
Efter skolan tog jag och Syster bilen till Valbo och tittade efter present till min kusin Jenny som fyller nio imorgon! Med mig hem fick jag även två superfina spetsBHar.
 
Ha nu ett underbart höstlov, det ska ni veta att jag ska ha, haha.
 
 

Den frusna morgonen

 
 
 
 
 
Hej
Jag har just nu jättemycket i skolan så det kommer bli lite mindre inlägg här på bloggen, men jag ville inte lämna er med ingenting, så här är några bilder av den glittrande frosten som jag gjorde mitt bästa för att fånga några dagar sedan, detta inlägg kommer upp nu eftersom vi har sovmorgon till halv ett idag, mysigt värre.
Ha det bra nu, puss.
 

 
 

Hon räknar stegen när hon går mot en plats där han inte finns

 
 
 

10 saker om mig

Jag har ganska tråkigt och har inget att skriva om, så jag tänkte göra något sånt här för att ni ska få lära känna mig lite bättre.
 
  1. Jag heter Sofia och är femton år, fyller 16 i Januari.
  2. Jag har nästan bestämt mig vad jag ska söka till gymnasiet. Just nu så funderar jag på Göranssonska Skolan i första, i andra val ska jag söka Informations och Medieteknik på Bessemer.
  3. Jag började dansa när jag var sju, den första låten vi gjorde en dans till var "Tjabba tjena hallå".
  4. Mitt drömjobb skulle vara att antingen jobba för google eller något annat företag och designa hemsidor, eller att kunna forsätta dansa.
  5. Efter studenten ska jag åka ett år som aupair i England eller USA, det bestämde jag mig för när jag var runt 10 år haha.
  6. Mina största girl-chrush är Cara delevinge.
  7. Mina största manliga chrushar är Ian Somerhalder och Harries tvillingarna ;).
  8. Jag är fortfarande nära vän med mina första vänner, hur coolt är inte det?
  9. Jag AVGUDAR TVserier, Gossip girl, Vampire Diaries, New girl och Dexter är de bästa.
  10. Jag är 179 cm lång.
 

Ny design

Hej!
Gillar ni den nya designen? Tyckte den var lite mer personligare än den förra, vi får se hur det blir, det är iallfall skönt att kunna ha flera inlägg igen.
Idag vaknade jag lite mörbultat från att delat säng med Jossan och Maja, igår kom de över och vi hade myskväll. De åkte hem för nån timme sedan, vi får väl se vad jag hittar på idag.
 
 
 
 
 

Höst

Snart har alla löven fallit av träden, vi tog en av de sista chanaserna att få fina kort och åkte till Högbo för en promenad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweater Weather

Sweatshirt Acne / Boots Dr. Martens / Canvas Tote Etsy / Jeans Wrangler
 
 

Ordspya

Hej alla
Nu är det helg och jag pluggar, sover, tittar på serier och sover lite mer efter stressfull vecka. Tänker på mina discovänner som är på tävling och funderar på om jag kanske ska träna lite. Ikväll ska jag iallfall gå på World cup med Jossan så det blir väl kul får man hoppas.
Den här veckan var jag på prao på trebogrillen och jag kanske har fixat mig ett sommarjobb, inte riktigt säker ännu. Så nu måste jag skriva ett CV också, jag får nog muta syster med godis för att hjälpa mig.
På tal om godis, har ni hört om att kakaon kommer ta slut?! Jag är töntigt deprimerad och måste försöka ha mer källkritik, men tänk om det är sant? Jag älskar ju choklad haha..
 
Aja, för att sluta detta får ni nu se mitt skolfoto hipp hurra det där kommer stå på min farmors hyllla i en evighet! Haha nej men det blev väl fint, jag är nöjd.
 
PS: Jag har sett att det blivit aldeles för mycket foton och musik och ska försöka variera mig lite mer, fram tills dess säger jag puss och kram.
 

Elliphant

Svenska Elliphant är en av mina favoritartister just nu, skitcool röst och jättesnygga videos. Och eftersom jag inte har något bättre för mig så är dessa bilder några/många skärmdumpar från några musikvideor. Kommentera vilken artist ni skulle vilja se om jag skulle göra fler såna här.
 
 
 PS: Förlåt för den dåliga upptaderingen, jag ska försöka ta lite mer tid till bloggen.
 
 
 

Innerlig, villkorslös glädje

Klockan är åtta, bandet innan har gått av scenen och vi sätter oss ner så gott det går. Publiken har tätnat kraftigt och man får bokstavligen sitta på platsen man stod på. Jag fördriver tiden med mobilen och diskuterar olika konserter med en tjej med glitter runt ögonen.

Spänningen byggs upp och folk börjar trycka på från alla håll, men fast detta tar någon ton och snart sitter vi alla och sjunger Känn Ingen Sorg högt och helt magiskt.

Hur det kändes när draperierna hissades åt sidan och Håkan stod där, var helt overkligt. När folk frågar mig hur Håkan Hellström var, kommer jag aldrig veta hur jag ska svara, det var något man inte kan ta på, man kände det inuti sig, djupt in i själen. En känsla av eufori och sorg, glädje och förtvivlan.

Hur jag brast ut i gråt när jag hörde tonerna till Försent för edelwiess och Nu kan du få mig så lätt, hur knäna svek mig och vi alla skrek ut orden i natten som om våra liv hängde på det. Det var inte sättet Håkan såg ut, det är sättet hans musik, texter och röst tillsammans låter. Något som inte behöver förstärkas med klädombyten, dansare eller coola ljus.

Den vackraste stunden var när Valborg började spelas, Håkan slutade sjunga och allsången ekade ut genom publiken. Håkan lät oss sjunga och satt sig ner istället för att lyssna, efter en stund tittade han ut genom publiken och sa ”Alltså fan Stockholm.”, man riktigt såg hur rörd han var.

Sedan när hans tid var slut, när bandet lämnat scenen och bara Håkan var kvar så satte han sig på en högtalare och hämtade andan, vinkade i flera minuter. Sedan log han mot oss och sa ”tack mina vänner”, då kändes det bara så klart. Men inte på ett dåligt sätt, han gav oss lite tid att komma tillbaka till världen, bara satt där och tog emot vår kärlek.

Efter han hade gått och lämnat oss med alla känslor i natten var man tvungen att gå hem. Även om det enda man ville var att stanna kvar hela natten, 

 

Så vi vandrande gatorna hem i den svarta natten, med en sjömansmössa nertryckt på huvudet, konfetti i håret och ett hjärta fullare men ändå tommare än innan.

 
 
 
 
 
 
 

 
Jag ber alla att respekterar mina rättigheter till dessa bilder, för om ni även läste detta inlägg så förstår ni nog hur mycket dem här bilderna betyder för mig. Tack för att ni respekterar mina minnen.
Bilderna är tagna med Canon 1000D, vissa med standardobjektivet och andra med Tamrons Långzoomobjektiv.