Glitter Bonzana

Isadora Sugar Nails/ Makeup Store Glitter Eyeliner
 
Jag är redo för det nya året, är ni?

That's it, 2013

Jag har fått veta vilka som är mina vänner 

Och lärt känna mig själv, fast jag fortfarande inte vet vem jag är

Jag har upplevt ny musik och gått på min första festival

Jag har läst alla Harry Potter och drömt om en annan verklighet

Jag har inte hittat kärlek men det gör inte så mycket för jag har hittat Håkan

Jag har lärt mig älska mig själv och andra i min närhet

Jag har stått själv på en scen och gjort saker jag aldrig gjort

Jag har gråtit av lycka, skrattat så jag fått ont i magen

Men också gråtit av för mycket av allt

Jag har känt för mycket och ifrågasatt för mycket

Jag var feg när jag var modig. Jag ångrar fast jag försöker att inte ångra

 
 
Vi ses nästa år
 
 

Trafikens ljus

 
Jag, Sanna och Elin gav oss ut och fotade lite i mörkret, jag glömde den lilla saken som är livsviktig till mitt stativ, så bilderna blev inte många. Du hittar fler bilder på Elins blogg häär.


Uppdatering om Julen

Hej!
 
Jag har tagit en lite paus här, orkade inte riktigt med att blogga när julen närmade sig, men julen har som sagt varit och jag tog inte ett endaste kort. Ångrar jag mig? Ja, lite kanske, men jag kände att jag ville vara med  i stunden istället för att hålla på och tröka ut alla med kameran, annars hade jag hade en verkligen jättemysig julafton.
Jag tänker inte lägga ut bilder på vad jag har fått i julklapp, men jag kan säga att Håkan Hellströms bok, ett Harry Potter inspirerat deathly hallows halsband, springshorts och Victoria's Secret kläder var de bästa julklapparna.
 
Mellandagsrea hände också, det blir nog bilder på dessa inköp någon dag. Jag och Jossan kämpade oss igenom Valbo och jag kom ut 800 kronor fattigare som gick på ett par nya dansskor och andra godsaker.
 
Idag snöar det äntligen, så om detta håller i sig över helgen så kommer jag kanske släpa mig ut för att ta lite bilder, vi får se. Jag önskar bara att kungsberg ska öppna helt snart så jag kan göra mitt premiäråk. Men annars kommer jag nog spendera min dag med att packa till att åka till pappa, kanske tar upp träningen igen eftersom jag just nu håller på att få nåt fel när jag inte får träna som vanligt. Ha en bra dag.

Vinterdrömmar

Hej, jag lever.
Förlåt för löften jag inte håller, jag ska sluta med sånt och försöka uppdatera när jag hinner, men just nu har jag aldeles för mycket (även om jag trodde det skulle bli lungt). Och jag tar bloggen på prio ingenstans just nu, haha.
 
Det jag är mest taggad för just nu är julafton och att det är slalomsäsong nu. Det var faktiskt meningen att jag skulle göra premiäråket nu i helgen med några kompisar, men det känns som att det får vänta med det varma vädret i åtanke, synd tycker jag. Och ännu mer synd att det inte ser ut som att det blir en vit jul, men jaja, resten av året har varit underbart, så man får väl inte klaga. Nu ska jag plugga och sedan slappa inför Vampire Diaries, jag är helt slut efter dagen. Kram på er.
 
Snowy Morning, Dalarna,  Sweden, at Blue Pueblo | via Tumblr
Önskevinter, taget från WeHeartIt

Dansuppvisning del 3

Efter detta ska jag sluta tråka ut er med dans, men här är videorna från dansuppvisningarna som Natalie lagt upp där jag är med, nu till helgen kommer andra inlägg! Snart ska jag iväg till lusseinnebandyn med Josefine, fast det beror på om jag orkar masa mig upp från sängen, haha.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dansuppvisning del 2

Jag har haft fullt upp, men här kommer dom iallfall! Om ni vill låna är det helt okej, men vill jag att ni ska skriva att ni lånar och även att ni länkar min blogg där ni lägger ut bilderna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dansuppvisning del 1

Hej!
Som vissa vet hade jag dansuppvisning igår, här får ni några backstage(lol) bilder medans jag redigerar resten av bilderna som kommer nog upp imorgon eller på onsdag, det får vi se. 
 
 
 
 
 

Estraden

Hej!
Just nu sitter jag på dansuppvisning i gävle och väntar på mitt enda nummer. Jag längtar jättemycket till imorgon när det är vår uppvisning, ni är välkommen att titta, 1 och 3 på Folkets hus, och det är gratis!
 
Jag ber om ursäkt för kass updatering, det har bara varit så sjuukt mycket med dansen och skolan. Men så snart det blir lugnt så blir det mer här.
 
 
 

Första Advent

 
 
 
 
 
Såhär har min helg sett ut, julstämmning, pepparkaksbak och lite brädspel som inte kom med på bild.
Men nu är det tillbaka till vardagen igen med den sista söndagsträningen för i år, men först plugg med Jossan till fysikprov. Ha en fortsatt mysig dag.