HELG

Idag är det fredag, som jag och min söndertrasiga rygg har väntat.
 
 
 
 

WHAT'S REAL

 
 
 
 
Nirvana – Heart-Shaped Box

JANUARIHIMLEN

Hej.
 
I torsdags fyllde jag år, nu är jag 16, ungdom på sj-tågen och får äntligen vara medlem i Kicks kundklubb.
 
Jag hade en fin födelsedag med årets första modern-träning, där jag bjöd på chokladbollar och fick gratulationer.
 Sedan på fredagen fick jag först en kladdkaka av Jossan och på kvällen firade jag hemma med hälften av släkten. Det var inte så många presenter jag fick som går att visa upp, mer ett löfte om en säng, konsertbiljetter och ett presentkort till Streetstar, pengar och sådana saker. Jag är glad glad glad.
Det jag är mest peppad för är att kunna börja övningsköra, det är en av de saker jag längtat efter länge. Våren 2016 ska jag ha mitt körkort! Och därmed basta!
 
Det här med uppdatering på bloggen är jag inte så pigg på, tyvärr. Och ibland blir det bara en massa inlägg man skriver som aldrig publiceras, som ligger och ruttnar i utkastet. Jag kommer helt enkelt bara skriva av mig eller lägga upp någon bild när jag känner för det. Fram tills dess får ni ett smakprov på något jag håller på att redigera, ha det bra, puss.
 
 

*VINTER*

 
 
 
 

DE SENASTE DAGARNA

Jag har märkt att jag har blivit lite anti datorer efter skolan, därför har det inte blivigt den mest imponerande uppdateringen här, ber om ursäkt.
 
Jag har spenderat större delen av mina dagar med att strecha och läsa, igår var jag även på workshop med Alexander Larsson, det blev modern och det var verkligen annorlunda, älskade det. Jag fick bra respons av min streching av Ida min danslärare, som också var där, så nu är jag ännu mer peppad för strechingen! 
Vad jag läser just nu är Hunger Games triologin som jag beställde hem för nån vecka sen, har inte kunnat slita mig, den är så bra!
 
Men i fredags bröt jag detta mönster som för de flesta låter lite tröttsamt, och åkte hem till Elin i min klass för en tjejkväll med några fler, välbehövligt och roligt. Vi låg och åt frukost och tittade på prinsessfilmer tills två på eftermiddagen, därefter åkte jag som sagt på workshop. Idag ska jag ut och gå med mamma och kanske ta lite bilder när jag iallfall är ute, det är ju så vackert med all snö nu! Jag hoppas att jag även kommer iväg snart till Kungsberg, det skulle vara så härligt!
 
 Gammal bild
 
 

 

VI SES SNART IGEN

Hej!
Jag har glömt bort att berätta att jag och Sanna drog en spontanare och bokade biljetter till Håkans enda spelning 2014 i Göteborg!! Hur vi ska komma dit är fortfarande oklart, och hur mycket pengar det kommer gå på det hela. Men jag är så lycklig att jag kommer få se honom i år igen att det inte spelar någon roll. Jag har börjat planera till en sjömansklänning jag tänkte sy på slöjden i vitt och marinblått, om den blir fin tänkte jag ha den och min sjömansmössa på konserten. Och såklart kommer jag ha min tygpåse i handen, jag längtar så.
 
Från popaganda, 2013
 
Och i år måste jag träffa honom, jag bara måste.

Dansdansdans

Hej!
Idag bar det av till lite friträning i Gävle med Natta och Ebba, det var extremt skönt att få stå framför en stor härlig spegel igen med underbart mycket plats. Ni som inte dansar har nog svårt att förstå känslan av att man är fångad när man försöker dansa hemma. Det är nästan inte nån ide hur stort sitt vardagsrum är, det räcker inte till.
De skulle först gå och äta så jag gjorde lite barrövningar för mig själv i nån halvtimme, de första barrträningen på ett tag faktiskt, efter att vi slutade använda dem på baletten. Sedan när de kom tillbaka blev det inte så mycket träning haha, men det är bara härligt att vara där och träffa varandra.
 
En sak jag har riktigt satsat på nu i vinter är kallstreching. De visade sig att det hade lönat sig, då jag var närmare en till en split än vår strechdrottning Ebba, haha. Om ni ska testa på kallstreching råder jag er att ta det försiktigt, sitt länge och behåll samma styrka. Och att titta på en väldigt lång film samtidigt, Sagan av Ringen är en personlig favorit ;).
 
Jag har förresten anmält mig till dansen, jag blev besviken att baletten lades ner eftersom det var extremt bra grundträning. Men nu är det street det är fokus på eftersom jag ska tävla, så himla peppad!
 
 

 
 
 
 
 

Harry Potter

Idag var det Harry Potter videos i form av intervjuer och bloopers som gällde, ibland bara älskar jag att vara lite nördig. 
 
 
Jag var även över till Jossan och hälsade grattis, snart är det min tur, 21 dagar.


Nyår

Mitt nyår var först stressigt och förvirrande och sedan var det så roligt och bra. Jag tog inga bilder så jag snodde några av Elin (hennes blogg hittar du häär), alla är hennes förutom den första. Hoppas ni hade ett underbart slut på 2013 och en lika bra början på 2014!