ADORABLE

 
Adorable

Adorable by jellytime 
 
The Griswolds – Beware The Dog

POLEN

Hej bloggen tro inte att jag har glömt bort dig, jag har bara haft så mycket för mig!
För jag har nämligen varit på klassresa till Polen! Som ni vet ifall ni följer mig på instagram. Vi hade fantastiskt kul och åkte häst och vagn, dansade och sjöng på torget, skrattade så magen värkte och köpte lite för mycket grejer. Men det var också väldigt hemskt och obehagligt när vi besökte Aschwitz- Birkenau, fler bilder och fler åsikter om det en annan dag. Men här är några bra och andra halvbra mobilbilder från en helhet av resan eftersom jag inte hade möjlighet att ta med mig min kamera. 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
  
Internskämt<3
  
 
 
 
 Finaste klassen<3
 

BIO

 
 
 
Tre mysiga bilder från när jag och Sanna hade picknick för ett tag sen, medans mitt hår var fortfarande kapabelt att bli till en fläta. Nu ska jag åka iväg till stan och träffa henne och äta, sen ska vi gå på "The other woman", har hört bra saker om den, vi får väl se. Puss.
 
 

FOTOGRAFERINGEN

Hej!
Idag var det fotograferingen, först var det frukost och förberedelser innan ett helt team åkte från frisörsalongen. Efter en knapp timme var vi framme vid Husbyslott utanför Uppsala, hur vackert som helst! Men olidligt kallt, och för mig som fryser var dagen sådär och spenderades för det mesta under filtar.
Själva fotograferingen gick bra, först var det lite nervöst men när den känslan hade lagt sig var det så underbart roligt! Temat på stylingen var lite utomjordiskt så jag fick även hämta ut min inre vougingdiva som var kul!
Nu idag är det dansuppvisning, den ska bli så kul, önska mig lycka till!
 
 

GRUNGE

Soundgarden
http://amc-soul.tumblr.com/
Johnny Depp Grunge Style - Then
 Idag fick jag hem en maffig Nirvana poster som gav mig superkrafter till att göra detta collage, vad tycks?

ÅRETS FRISÖR

Hej!
 
Mycket har hänt sen vi senast pratade(eller sedan jag skrev till mig själv, och möjligtvis mamma), helt plötsligt fick jag en medelmåttligt intressant vardag en stund och jag var bara tvungen att skriva om det!
 
Iallfall har jag lämnat ute från bloggen i runt två månader att jag fick erbjudandet att vara hårmodell i en tävling som kallas Årets Frisör, eftersom jag inte visste om det skulle bli av. Men nu är det klart och jag har pinats i ett stort antal timmar för att nu ha fabulous platinablont kort hår, älskar det! Jag ska bli fotograferad till detta imorgon och så just nu är jag jättenervös haha. Tyvärr kommer jag inte visa några bilder från fotograferingen eftersom min frisör kan bli diskvalifiserad. Men jag tänkte ta några bilder "bakom kulisserna" så ni får hänga med lite, haha.
 
 Osminkad
Min gamla och nya hårfärg, skillnad va? 
 
Jag vill också lägga till att jag har dansuppvisning på folkets hus i Sandviken på Söndag för alla som vill komma och kolla, gratis klockan 1 och 3! Puss.
 
Peace – Lovesick